Workshops

ReConnect Yourself

reconnect


Workshop: ReConnect Yourself

Deze workshops worden een aantal keer per jaar gegeven. Een dag vol verbinding, verdieping, kennis en wijsheid. Iedere keer werken we met een thema en zoeken hierin de verdieping op. Zowel in theorie en kennis, als in jezelf persoonlijk. Het mes snijdt dus aan 2 kanten!

 

 

Time to ReConnect


Verdiepingsdagen voor professionals: Time to ReConnect

Ben jij coach of werk jij met mensen en vindt je het fijn om jezelf blijvend te ontwikkelen? Dan zijn deze eendaagse workshops voor jou! Per workshop gaan we een thema verdiepen. Professionaliteit, kennis en persoonlijke aandacht zijn de basis van de workshop. Met gelijkgestemden gaan we de diepte in. Theorie en praktijk worden afgewisseld, zodat je kennis opdoet, maar dit ook gelijk weet toe te passen in het dagelijkse werk.

 

What's Underneed


Verdiepingsdag voor professionals: “Whats underneed?”

Je werkt met mensen (of kinderen) en vindt het interessant om jezelf te blijven ontwikkelen. Deze één daagse training is bedoeld voor professionals die het mes aan twee kanten wil laten snijden. Inzicht in je eigen proces waarbij we inzoomen in jouw maskergedrag. En tegelijkertijd oefen je met gelijkgestemden en kun je het geleerde direct toepassen in je werk.